'Op het gebied van creatieve vrijheid kent HelixCAD geen enkele beperking. 
Ik kan tekenen wat ik wil en op de manier zoals ik het wil.'

8 voordelen van HelixCAD

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of
gerenoveerde tuin. Daar doet u het allemaal voor.  
8 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • 'Je wilt meer, beter en mooier.'
  Naam: Michelle de Vries
  Bedrijf: Van Dijk Tuinen
  Bundel: HelixCAD-Full


  'Gaande weg zie je steeds meer verbetering en snelheid in het tekenen komen, daardoor ga je de lat voor jezelf ook steeds hoger leggen; je wilt meer, beter en mooier.'

Breng je ideeën tot leven

Uw groene vingers verdienen HelixCAD.
Goed gereedschap is immers het halve werk. De benodigde uitvoeringstekeningen van HelixCAD leiden u nooit om de tuin en besparen u veel tijd in de daadwerkelijke aanleg van het project.
 

 • Op schaal opzetten van basisgegevens

  Ontwerpen begint bij het inmeten van het perceel, erfgrenzen, opstallen en bestaande beplanting. HelixCAD rekent deze gegevens snel om in iedere gewenste schaalgrootte. De basistekening voor uw ontwerp is in een handomdraai klaar en te gebruiken in alle fases van het project.
   
 • Compleet tekengereedschap

  Recht, strak, rond of krom. HelixCAD beschikt over allerlei soorten tekengereedschap die u nodig heeft om uw projecten te ontwerpen. Met de slimme kopieer- en herhaalfuncties bespaart u bovendien veel tijd.
   
 • Snapfunctie

  Met de snapfunctie kunt u door u getekende objecten of symbolen eenvoudig goed positioneren en uitlijnen in uw ontwerp. Het leuke werk blijft: spelen met indeling, gezichtspunten, objecten, symbolen en visuele effecten. Het saaie positioneer- en uitlijnwerk neemt HelixCAD van u over.